Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.


FR

LaDiva

Glaskunst

 

Welkom op deze site gewijd aan mijn passie voor glas.

Ik verwerk glas, spiegel en mozaïek met diverse technieken tot kunstwerken: in lood zetten (traditioneel en Tiffany), schilderen, smelten en spinnen aan de vlam.

De glazen kunstwerken worden één voor één ambachtelijk ontworpen en vervaardigd, en geven een bijzondere identiteit aan elk van uw objecten en sieraden.

Ik bied u een zeer persoonlijke assortiment glasramen, sierobjecten en sieraden aan.

Indien u een bijzondere creatie wenst, creëer ik en fabriceer ik uw sieraad of siervoorwerp op maat volgens uw voorkeuren.

Indien u zelf enkele glastechnieken wenst te leren kunt u deelnemen aan één van de workshops, bij mij of bij u thuis, en oefenen tijdens open ateliermomenten.

LaDiva - Glaskunst - glasramen - decoratieve glazen objecten - glazen sieraden - fusing - brandglas - glas-in-lood - Tiffany - kralen - spiegel - moza´ek

LaDiva ?...

 

... De diva, u weet wel, het is een operazangeres, met een betoverende stem, een genereuze borst en een elegante decolleté... een hals en een buste op de welke de sieraden zich thuis voelen, waar ze hun plaats vinden, op een natuurlijke wijze.

De diva, die bent u, de vrouw die mijn sieraden draagt, unieke stukken die uw persoonlijkheid benadrukken.

 

LaDiva - Glaskunst - halsring met kralen aan de vlam - zwart glas en witte millifiori LaDiva - Glaskunst - halssnoer uit Tiffany glas- en spiegel-in-lood met bijhorende oorbellen - glas en spiegel